затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

След още няколко седмици, още две пращания на компютъра ми до Креатив Център, активното съдействие на Христо Нейков и Нели Попова, най-после компютъра ми е отново при мен. Диска е сменен. И всичко работи нормално поне засега.
Доколкото нещата приключиха както трябва да приключат все още съм със смесени чувства дали трябва да си купувам вече продуктите на Apple от България. Иначе по отношение на Креатив Център мога да кажа, че хората са сериозни и си обслужват в крайна сметка гаранционните ангажименти. За което благодаря.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
септември 9th, 2013
| публикувано в Ефирно, Неподредено Коментари (2)

Коментари

  • Иван, септември 10th, 2013, 10:41 am


    Тук, в България, по принцип имаме сериозни проблеми с обслужването. Като сме продали нещо, сме готови – няма за какво повече да се грижим. Другото е само дразнене. И аз бях доволен в началото от Криейтив център, после ми връщаха компютъра, защото всичко му било наред – правят един бърз тест и това е. Май не горят от желание да ти помогнат. Всъщност навсякъде е така – и в Тойота например. Най-добре ме обслужват в малките локални магазинчета. При майстора на колелото например се чувствам като истински клиент.

    И всичко май тръгва от мениджмънта. Ако се чувстваш добре в една компания, ще караш и нейните клиенти да се чувстват добре.

  • george, септември 12th, 2013, 11:58 pm


    Не знам в Тойота, но гледам за Субару. Всички ходят при човек, който е изкарал около 6 години в официалния сервиз и сега има сервиз. Доставя ти удоволствие дори да отидеш да позяпаш и да поговориш на някви теми.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field