затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

сериала съвсем сериозно се намести в графика ми за четвъртък. сряда го излъчват по щатските канали и четвъртък сутринта българско време вече е на арена. субтитрите се появяват към четвъртък вечерта. тъкмо човек да се върне от работа, да хапне и филма се изтеглил, субтитрите са се появили и са качени. егати зарибяващия сериал. дано само не го разводнят. гледам вече и доста сайтове са се появили с опити да се разгадаят загадките на филма, както и с интересни моменти от сериите, които са останали незабелязани.

информация за електромагнетизма и теория как може би е свързан със сериала (абе тия хора няма ли да се научат да слагат линкове като превеждат така материали от друго място?)

огиринала – линк
превод на български – линк

след първоначалното ровичкане из гугъл наистина има капка истина в предположенията. явно наистина режисьорите са потърсили този тънък момент, непознат много на хората и са изградили интересна фабула около това. на нас ни остава да чакаме четвъртъците за да гледаме какво са сътворили в новия епизод… та такъв сателит съществува (линк1, линк2) и на форумите на сериала се е заформила дискусия гледам по темата (линк). ето и още два интересни линка, които изглежда са свързани с фабулата на сериала – линк1, линк2. мисля тея дни ако имам малко свободно време да поровичкам в тази насока от любопитство. смятай ако бяха направили един филм 2 часа, 2 часа и нещо. направо щеше да изкърти. колкото и да ми харесваха сериите на x-files, игралния вариант ме изкефи в пъти повече.

утре ще съм на работа, при това целия ден. както и в събота. не мога да кажа, че си починах покрай температурите и лекарите тези няколко дни. но ми дойдоха добре без да си мръдна пръста за работа. кой знае сега как ще ми се върне тъпкано със задачи и неща, трябва да бъдат свършени от днес за вчера. днес се е видяло, че ще ми е филмова вечер. преди малко гледах и the constant gardener. много хубав филм. рейтинга му ми се стори нисичък на imdb обаче филма ми хареса и се радвам че го държах толкова дни на компютъра докато дойде време спокойно да го гледам. героинята е същата, която игра в мумията и мумията се завръща – рейчъл веис. идеята на филма не е нищо ново, но определено най ме грабна от филмите досега на тази тематика. за стойността на живота, за дома! приятелите. за доверието… за любовта. highly recommended!

днес дори се изкуших да отида за половин час до морска гара. да поснимам. времето беше малко по-топло от предните дни. духаше силен вятър и беше все пак студено. странно дори батерията издържа хем не я бях зареждал не помня от кога. напрасках петдесетина кадъра и все още имаше ток в нея. обаче мен ми стана студено и реших да не прекалявам. иначе още ме е яд малко миналата година в голямата зима последните дни трябваше да отида до дружба или златните на изоставените мостчета да снимам снежни фигури. миналата година бяха доста по-интересни от тази. а искрено се надявам вече да започне да се затопля. имам си достатъчно кадри за зимната презентация ако реша да правя такава.

Коментари

  • cx, януари 27th, 2006, 6:15 pm


    хубави са снимките, както винаги ;)

  • george, януари 27th, 2006, 8:30 pm


    мерси мерси.. не са лоши. другата зима повече :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field