затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

много сме смотани ей! след като миналата година „излъчихме“ ония олигофрени каффе да представят страната ни с олифогренската си крадена песен, нулевото си сченично поведение и нулеви данни за пеене. тази година същото… толкова ли неможахме да пратим някой, който като излезе на сцената да се разбере, че представя българия? малко народни мотиви, народни носии. такава красива народна музика имаме. богата! по цял свят като гостува някоя родна трупа за народна музика или народни танци всички си умерат от кеф. а като стане дума за международен конкурс пращаме все някви олигота, дето се мъчат да пеят на английски. при това толкова фалшиво, че ти идва да крещиш.

миналата година много се изкефих на елена папаризу, че спечели конкурса. въпреки, че бих предпочел да изпълни някоя песен на гръцки. също много се изкефих как се представиха и румънците. само ние дето от година на година сме все по смотани.

Коментари

 • Georgi, март 12th, 2006, 5:46 pm


  В интерес на истината песента не е лоша. Първия път, когато я слушах дори се заблудих, че е някаква чуждестранна. Но точно там е проблемът. Българската песен на Евровизия трябва да представя България такава, каквато е. Ти сам го каза – красив е нашият фолклор. Аз съм сигурен, че ако изпълнителите заложат на корените ни, ще пожънат успех. Защо „Мистерията на българските гласове“ са познати в цял свят? Защото пеят на български, и защото пеят български песни!
  Тъжен е фактът, че снощи само една от песните беше изпята на български. А сигурно половината песни имаха за заглавие нещо от сорта на „Let me cry“, „Let me love you“, „Let me не-знам-си-какво“.
  Бих казал „българска му работа“, ама там е работата, че и българска не е… край.

 • george, март 12th, 2006, 9:21 pm


  ами да, явно има данни певицата (макар на живото изпълнение след като я избраха бая фалшивеше), защо не и написаха някоя песен с по-народни мотиви? с звуци на гайда и изобщо да си личи че ще представя българия?

  всъщност малко съм се поувлякал вчера. имаме някакъв напредък спрямо ония от каффе. ама не е достатъчно. пак ще се изложим. и пак ще ми доставя по-голумо удоволствие и ще се кефя повече на други държави…

 • Eti, март 13th, 2006, 2:23 pm


  Помня, преди време Слави беше събрал доста добра селекция от българи с невероятен талант, които показаха как със сърце може да се твори и пее, и да се получат наистина уникални песни с втъкани фолклорни мотиви в тях… а и заданието си бе – Евровизия.
  Тъжно е това, което за пореден път наблюдаваме – бъгав подбор… аз пък не мога да бъда мека. Чудя се кои влизат в комисията?!

 • george, март 13th, 2006, 2:49 pm


  незнам кой е в комисията. но някой доста добре плаща на последните два подбора. доста сериозна цифричка за да се класира някой дето я се класира за втори кръг я не…

 • Анелия, април 5th, 2006, 7:42 pm


  ООО сегашната песен за евровизия е много яка!!Само дето Мариана Попова трябва малко и да се поразкърши на сцената.Тогава вече ще сме на шест:):)

 • george, април 7th, 2006, 1:59 pm


  може. аз пак ще „викам“ за елена папаризу като гледам. ако ще представя гърция и тази година :)