затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

преди около 4 години като за първи път слушах компилациите buddah bar и geisha lounge два инструментала ми направиха огромно впечатление. и на двата изпълнител беше nicos. от тогава все чакам да ме намери цял негов албум. че дори и доста го потърсих и нищо. имаше единия албум в мулето преди месеци се появи, но за близо месец теглене едвам дойде едната песен. преди дни на един приятел сестра му се върна от атина и трябваше да донесе двата албума… обаче домъкна нещо друго. пак на някъв никос, ама кацанакис. и въпреки че е оригинален диск с доста приятни неща на цигулка няма нищо общо с тоя никос, който харесвам.

страшно се учудвам, че почни не е позната музиката му из родното нет пространство. дори шефа ми дето е страхотен аудиофил и е пълен с музика. не е чувал за никос. таааа. вече ме намериха двата албума – космос и медитеранео. което тотално наизмести буурен последните дни. много много красива музика. направо велика.

просто е божествено… в secret love дето е близо 4 минути има събрани толкова емоции, че направо можеш да изпушиш. имаш чувството не че чуваш просто как звучи цигулка в майсторските ръце на някой изпълнител. ами все едно говори човек. човек адски препълнен с емоции, които излизат неконтролируемо извън него.

и двата диска са „must have“.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 31st, 2006
| публикувано в Музика Коментари (8)

Коментари

 • maumyh, април 1st, 2006, 10:26 am


  Ще намериш ли време да ги качиш?:)
  А аз ще се помъча да си изнамеря старите дискове с амбиънт.Само няма къде да ги кача:)

 • george, април 2nd, 2006, 11:15 pm


  то на арена е пълно с амбиънт.. а никос просто няма как и къде да го кача…

 • peyo, април 6th, 2006, 4:40 pm


  еее, да беше пуснал в фф-нет темата:)медитеранио си го донесох още миналата пролет от кувейт. обаче не знаех за другия – можеш ли да го качиш някъде? или да ти дам хост?

 • george, април 7th, 2006, 2:00 pm


  ооо и пасиш за него, а?
  добреее, тези дни ще измислим честна размяна. да ти кача това на твой хост, а ти да ми качиш медитеранио в да кажем 320кбита? или дори 485кбита, което май се води точно 1:1 с оригинала, съдейки по това как си свалих nightwish последния път. :Р

 • peyo, април 16th, 2006, 3:11 pm


  ами де да знам, че някой се интересува от тия музики:) аз ги събирам от около 6 години – имам купища сидита…инак, нямаш грижи – качвам ти го на 320 кбита! ще те намеря на кюто за подробности:)

 • george, април 16th, 2006, 11:10 pm


  ок, пейо.
  потърси ме на кюто – 200163.

 • Aelis, декември 6th, 2008, 8:38 pm


  Скоро слушах Requiem for a dream, за същия Никос ли говорите? Ако е така, искам и аз повече от неговата музика, само кажете къде е.

 • george, декември 8th, 2008, 7:22 am


  за същия говорим.

  но намирането на негови неща си е почти невъзможно начинание :D

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field