затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

неделя вечерта свършвам с работенето по нощите до късно, липсата на грам време дори да поснимам половин час преди работа или след нея. както и с жалните погледи към небето на свечеряване поради липса на време да отскоча до морска гара или казашко. тия дни съвсем натрапчиво се сещам за разни хубави местенца в радиус 20 км около варна, които си обичам и съм снимал май за последно с олимпуса. и които местенца си умирам да видя, при това пролетни. да им се порадвам преди да дойде лятото, че тогава ми дава кеф да снимам само след 18 часа вечер. през деня хич не ми е кеф – високо-контрастни сцени, силно слънце, народ и липсата на възможност да снимаш на макс отворена диафрагма.

в края на месеца съм решил да отида и за два дни с жената на почивка някъде, където падне. склонен съм да пътувам 150-200км ако трябва малко да се разходя и да разпусна. няма да мъкна никакви компютри… само фотощрака и телефона (ама няма да двигам който и да ме търси). от сега си мисля и за отпуската къде ще бъде. иска ми се някъде на височко. може би на езерото, може би на друго място. за това поне има повече време да реши човек. дори преди малко натоварих една минолта лентова, която ще отиде в жената да си снима с нея. дори съм й приготвил 3-4 ленти за пейзажчета. да видим как ще се справи. че нещо лентовия еос й идва серт с тия ръчни фокусирания. то като се сетя и на мен така ми идваше първите месеци. дори ще го разкарам лентовия еос и ще си взема нататъка някоя дребна фуджика, канонче или нещо телеметрично. което да е дребно, евтино и да става за малкия джоб като не му се мъкне на човек фото-багаж.

раничката ми стои странно лекичка. и съм освободил място за новите две такута. (иване не искам да те притеснявам да знаеш, ама) така нямам търпение да си пипна такутата…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
април 14th, 2006
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field