затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

тези дни попаднах на няколко много интересни обяви за продажба на професионална фотографска техника. наред с хората, които са склонни да се разделят с някое старо резбово стъкло на относително сносна цена (не го ползват, пипнали са някой евтин сапунер за 200 лева и са приключили завинаги с лентата, не знаят реалната му цена и това че може да се ползва на цифрово тяло) има и пичове, които се опитват да хванат някой баламурник като му продадат нещо старо 20-30 годишно лентово от лайка формата за десетократно повече пари, отколкото същото реално върви.

лидера ми от тия дни е тази обява за canonet модел 1972 година. последния такъв, който се продаде наоколо и държах в ръце му искаха 70 лева. похвално е че този канонет е оцелял в такъв безупречен вид, и наистина си струва човек да плати малко повече ако е манияк. да кажем 100-140 лева. напълно сносно цена за нещо така добре запазено. ноооо исканата му цена от 850 лева го изстрелва директно в графата куриозни обяви (толкова струва ползвано тяло 300д, или до няколко месеца ползвано тяло пентакс истДЛ).

другия лидер ми е ей тази обява за забележете „широкоформатен апарат“ пентакон 6. като последният е съвсем определено средноформатна камера. и е брутално далече от цитирам „професионален апарат,главно за журналистически цели“ (?!). освен това явно и нулата на клавиатурата на продавача май блокира. нещо е сгрешил цената с една нула.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 19th, 2006
| публикувано в Фотография Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field