затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

спрях си засега уеблога, фото-журнала и фото-сайта. дори си изтрих и снимките от фото-форум. май имам нужда от лека творческа почивка. а и ми е все още доста криво за апарата, и за това че тия седмици не съм снимал. ужасно ми липсва това. защото снимането… изобщо дори разхождането за да снимам, евентуално нещо което ми хареса ми действа отпочиващо. а го нямам последните седмици. и ми е кофти.

вадиха ми втория мъдрец на 27-ми. и болката ме държа точно една седмица. нагълтах се с лекарства и се напатих на болка. неудобството от операцията продължава и до днес. сложиха ми дрен защото все още не е напълно зарастнало. имам много странен дъх в устата. и още ме наболява като стисна зъби. изобщо имах доста каръшки дни и седмици напоследък.

записахме малкия на училище. записванията бяха от 5ти, и първоначално мислехме да отида към неделя за да се включа в списъка, ако има такъв. е, имаше такъв. при това още от петък. добре че се завъртях към 8 вечерта да видя какво става. записахме се под номер 77. и после 3 нощи безсъние. списъци, проверки. кошмар. пълен при това. но тигъра вече е първокласник. доволен съм от това.

опелджията ми се включва в кюто да пита какво става с канона, дали съм решил да го продавам. и пак се сетих за олигофрените от пан-сервиз, и пак ми стана тъпо. нямам никаква информация каква е диагностиката и как напредва ремонта. звънях на зентекс той ми каза да се оплача в канон. звънях и в асоцияцията за защита на потребителите и се консултирах, казаха че мога да подам жалба принципно. звънях после в канон българия и обясних на момичето какъв е проблема със сервиза, че няма грам преписка, не знам какво се случва с МОЯТА собственост и бих желал да решим въпроса без да намесваме външни фирми и преписки. тя обеща да се заеме със случая и го направи. точно след 10 минути се обади и каза че апарата бил вече готов ?!?! и в момента се тествал. и ако не даде същия дефект до 2-3 дни ще е в мен. ако даде – лошо. ще се чака 2 седмици поне за смяна на дъно. дано всичко да е наред. че ми писна вече. полудявам….

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юни 6th, 2006
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field