затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

продължават неволите с канон и скапания им сервиз. сдървах се по телефона с диян хараламбиев, който отговаря за продажбите на техномаркет (или нещо подобно). обясних му ситуацията и обеща да съдейства. хайде препратих и на него преписката.

From: „George Ivanov“ < givanov -- gmail.com >
To: < dian.haralambiev -- technomarket.bg >
Cc: < george -- gs-impex.com> < drazhkovlawoffice -- lex.bg >
Sent: Tuesday, June 27, 2006 10:31 AM
Subject: Fw: Гаранционно обслужване на Канон ЕОС 300д [ OUR REF #321004 ]

Здравейте,

във връзка с телефонен разговор от тази сутрин ви препращам като прикачено съдържание първия мейл до сервиза, който според гаранционната карта обслужва рекламациите на тези продукти на Канон, както и като препратено съдържание вчерашния мейл съгласуван с юриста ми до Канон България и Пан Сервиз.

Крайно съм огорчен от сервизното обслужване на въпросната марка. Ние също продаваме подобни продукти – корабна и навигационна електроника и подобно обслужване, с такива срокове и без грам писмена преписка както и уведомяване на клиента какво се случва с неговата собственост е меко казано безотговорно.

Наистина предпочитам всичко да се реши бързо и да ми бъде върнат отремонтиран цифровия фотоапарат, вместо да се занимаваме със съдебни искове. Моля за вашето съдействие.

С уважение,

Георги Иванов

след час и нещо ми се обадиха от канон, някой от директорите и обеща че ще се заеме лично и се надява до няколко дни всичко да приключи. да видим. защото наистина вече издивявам!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юни 27th, 2006
| публикувано в Неподредено Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field