затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

върнах обратно индексите, качих малко снимки на журнала и на главния си фото-сайт. имам да пиша малко впечатления за велинград и околности, ама няма да е точно днес (и там нямаше много котки! както очаквах). има и някаква серия от побити камъни през погледа на такумара, ама снимките са още в апарата и най-вероятно ще ги извадя най-рано утре вечерта. като съм готов ще направя 1-2 серийки в подсекция фото серии на сайта си.

попаднах на интересна статийка „как да си направим сами уникално … боке“. много добра! може да бъде открита на следния линк. някой да продава хелиос 58/2 за десетина кинта? че да не развалям хубави обективи за тестове… това със стотинката на челната леща също е добро. като нищо ще се прежаля за едно ув филтърче за никора и да му лепна 10 стотинки отпред за да вади гевречесто боке като огледалните чудовища! ха ха.

така де уж съм он-лайн вече, макар че имам да наваксвам с работата тия няколко седмици. хубавото е че като гледам гугъл поне не съм липсвал на някой. ще взема да си напиша мейла в 2-3 порно портала, поне спам да получавам баси. :D

Коментари

 • Georgi, юли 31st, 2006, 9:02 am


  Welcome back!

 • Антония, юли 31st, 2006, 10:13 am


  Липсвал си, липсвал си :-)

 • howbizarre, юли 31st, 2006, 10:29 am


  Хаха… изобщо „не“ си липсвал :о)

 • george, август 1st, 2006, 8:52 pm


  оо мерси! :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field