затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

мисля си друго… за снимките във фото-сайта ми. почти е ясно че тия 461 снимки най-вероятно ще бъдат свалени повечето при това доста скоро. или поне няма да намерят своето място в новият дом. не ме е срам от тях и не съжалявам за нито един момент, запечатан в тях. просто са прекалено хаотични, началото на пътя, търсенето. сега като ги гледам откривам слабости в тях. откривам че липсва още един или два фактора от въздействието, които са можели да играят в тях. ако кажа, че ги намирам за слаби все едно да си умаловажа труда, усещанията и търсенето… но мисля че има още много какво да се желае, въпреки че все още търся моето място и това, което ми се снима най-много.

въпреки това не са лоши. дори най-първите с тримегапикселовото фуджи. последните два дни бая порових из фото-сайтовете, родните разбира се. доста от тях са все още непостижими за доста хора с последния писък 8-9 мегапикселови компактни апарати с тубро-мега-пауа-зуум и роу поддръжка. непостижими са и за голям процент от галерия всичко останало, че и не малка част от избрано, въпреки широкия им ъгъл и двумерността. а като поглед, композиция и момент. така че най-вероятно от сантиментални подбуди може да забъркам едно слайд-шоу със всичките тия снимки (сигурно ще надскочи 100мб), ей така да го има някъде…

а от друга страна, мястото не ми е проблем, и не би било лошо да ги има някъде, ей така колкото да гледам откъде съм тръгнал и че винаги има път напреде. и търсене… на негово величество кадъра!

мисля да поизчакам известен брой дни решението ще си дойде само…

Коментари

  • cx, август 18th, 2006, 4:07 pm


    При теб съм забелязал, че имаш навика периодично да зарязваш нещата, които си подхванал. Понякога после пак ги започваш :) Както и да е, снимките са хубави… дори да ги затриеш заради концепцията, наистина ги остави в архив някъде ;)

  • george, септември 4th, 2006, 10:32 am


    хм, тоя комнетар не съм го видял :o

    добре ще помисля за архив някак си :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field