затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

звъня ми един познат, който иска да публикува няколко снимки с нещо като кратко представяне за мен в едно списание (като излезе ще се похваля), нещо подобно може би на това, което излезе преди време в списание фо. и се наложи онази вечер да ровя из двд-тата за да вадя кадри от есенната хайку серия, които иска да публикува. добре че се научих като обработвам дори незначително оригиналите, да ги записвам в пълен размер обработени, и чак тогава да приготвям за уеб нещата. че на първите две изложби с фото-форум бая зор видях за два от кадрите. бях си ги обработил за уеб и качил за конкурса, и после като са ги избрали за изложбата имам само оригинал… единия тониран в синьо… иди го докарай точно същия. навик, с който трябва да свикне човек!

есента ме преследва… и я усещам как наближава. ето така изглежда парка на варна през есента. как да не му е любим сезон на човек? жалко че немога да намеря точния модел за едни есенни серии, както перфектно ги е реализирал жан-се (благодаря ти за линка, често го следя). някой да му се намира интересен модел (не гарантирам че ще го избера… предпочитам точният избор, и мога да си позволя да не бързам), който не е на 17, не очаква че с трите снимки в пощата си от мобилен телефон вече е на нивото на рие расмусен, и би се снимал при условията на time-for-print? ще получи до края на зимата едно двд пълно с надявам се доста добри снимки?

почти съм готов с идеята за миграция на сайтовете си на новото място. благодаря ти, иване. мисля, че вече си изясних как виждам отделните секции и части на сайта ми. все още се боря с натрапчивата мисъл да сложа парола за блога и дали фото-журнала да поддържа коментари… а, да, и дали да си върна старите постинги от края на 2003-та, или само сегашните…

Коментари

  • Eti, август 27th, 2006, 1:07 pm


    лицата сами те намират, знаеш… ти само стой притихнал и готов за скок;)
    незнам дали бих ти заела Цвети;), а и може да си се уморил от рижаво

    успех със сайта и мен това занимава, не го мисли Плутон и каталозите, Вселената няма да пророни сълза заради шепа „осенени“, сменили етикета

  • george, август 28th, 2006, 11:24 am


    тя не е от варна… и май не е това, което търся като излъчване…

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field