затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

спомен от времето, когато стоях доста повече в irc. дори като се замисля сега, спокойно мога да добавя подобен процент и за icq, което пък ме навежда на мисълта за тоталния процент хора, губейки си време из чат румовете (под каквато и да било форма)…

\защо „расмусен“. навярно, защото ми харесва рие расмусен като актриса, като жена и като модел с излъчването, което носи, а също така защото типа расмусен е последния, който би очаквал да засечеш и то редовно в irc. не че търся нещо или очаквам да намеря расмусен, и то в irc… идеята е другаде. ако теория „пена“ не звучеше мега селяндурски (не селски, а селяндурски, има голяма разлика между селянин и селяндур), сигурно би било по-точно да се нарича теория „пена“.

основната теза е, че 90% от irc посетителките се вместват в пропорциите 90/80/100, с тегло 75+, за iq няма да отваряме тема, защото неможеш да седнеш на леглото и разглеждайки менса сертификата на дадена жена да изпиташ удоволствието. нито можеш да се изфукаш пред приятели с менса сертификата на новата мадама, която си забил в местната дискотека (хаха в местното арс… ако не ви е срам да го кажете на глас).

защо да се вместват в горните данни? а коя нормално изглеждаща жена, с нормални усещания би стояла например в 23 часа пред монитора в петък или събота вечер (за всяка вечер да ни говорим).. вместо да топли кожения салон на новата тройка, или пък да се хлъзга в сатенените чаршафи, или пък да е във ваната, пълна с ароматни масла, на пица с приятели, на чаша гимлет в любмия си локал или пияно бар, където обер-а прави дълги реверанси всеки път тако подуши аромата й от вратата?

не се връзва някак.

не се връзва бясната нужда от анонимност и чужда идентичност, предпазна решетка и други подобни, които повечето пъти ти осигурява анонимността на интернет, доколкото анонимен може да е той. е, да има и такива (някъде около 5%), които не са такива, които са онлайн докато си проверяват мейла, докато разменят някой дума с приятелка или приятел, които са в друг град, или пък са онлайн докато си правят поредния дизайнерски проект, или пък харесват да гледат дивХ филми, прясно изтеглени от лана месеци преди да е излязъл официално.

има дори 1-2%, които наред с всичко останало (мерките тип расмусен или на друг известен фотомодел, чудесна външност, нормални усещания, самочувствие) имат дори стил и излъчване… има и такива. жалко за процента обаче. следващия път като ви кажат „hi“ на прайвит се замислете каква е вероятността това да е поредната пена, или пък поредната расмусен…

чувствате ли се късметлия?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 26th, 2004
| публикувано в Неподредено Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field