затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

ок. местя се! след повече от 6 години из интернет и чакане за „подходящото име“ най-после си харесах такова – ambientdefocus.com. не се среща като търсене в гугъл (освен мои снимки, пускани под него име), и мисля последното нещо което може да се каже за него е – че е взаимствано по някакъв начин.

уеб-журнала се мести на
http://www.ambientdefocus.com/weblog

фото-журнала се мести на
http://www.ambientdefocus.com/photolog

сайта със снимките който в момента е на g.cult.bg се мести на
http://www.ambientdefocus.com/portfolio
ще се доработи малко понеже не е действащо в момента, ще се сортират някак по-добрите снимки. част от сегашните ще отидат завинаги в архива (нали вървим напред уж?).

ambientdefocus.com ще си има нов минимал индекс с линкове към секциите, които ще приюти. логото също подлежи на доразвиване съвсем скоро. евентуално ще има и мини клиентско портфолио зад htaccess, но и това е в процес на доразвиване и като идея и като внедряване.

който желае може да си ъпдейтне новите линкове към блога. към края на седмицата ще сложа препращащи индекси с код 301 към новото място.

хиляди благодарности на интерспейс, култ българия, владимир петков, йовко ламбрев и всички които мятаха и продължават да мятат по едно око на нещицата, които си сортирам тука с цел за по-лесно намиране и някакъв вид поне привидна организираност. благодаря! надявам се сте намирали по нещо интересно и ще продължавате да намирате по нещо интересно и на новото място. дори се изкуших да си върна част от старите бази (брейййй, че аз съм бил относително стар блогер. октомври 2003! не броя около 2000та година когато владо и би-пи-ем пуснаха първите логове в българия).

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
септември 4th, 2006
| публикувано в Интернет, Уеблог Коментари (2)

Коментари

  • yovko, септември 7th, 2006, 5:29 pm


    Честито! Много ти е хубав домейна, да го поддържаш интересен и жив дълги, дълги години…

  • george, септември 7th, 2006, 6:15 pm


    благодаря!!

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field