затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

четейки блога да йовко днес попадам на тази новина. идеята е супер готина и с голям интерес прочетох интервюто с пейо, eenk и йовко (хей помниш ли къде правихме тая снимка, приятно местенце така ми се идва за ден-два до софия). все интесерно списвани журнали, при това от доста време насам. писани със стил и с вложен в тях повече от нещо-като-организатор.

сетих се и за *bpm, едно наистина невероятно място за култура в родното интернет пространство. сетих се още и за три интервюта там, които владо взе и публикува 2001 година. being.john.ginevich, being.george.marinovich и being.valeria.angelova (какво ли става с jack? някой дали не знае тайния й дневник, а ако няма дали би се опитал с невъзможното – да я убеди да си пусне. харесвам много стила й)

сетих се още и за интервю с michel v (ако не бъркам името му). пича, дето беше един от първите блог девелопери, създателя на b2, който по-късно бе база (къде идейно, къде софтуерно) за направата на така вече известният wordpress. спомени :Р. помня и как убеждавах йовко да мигрира на wordpress от тогавашния movabletype. само дето кано изтри интервюто с michel v. ще взема да го питам дали не го пази.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
септември 15th, 2006
| публикувано в Интернет, Уеблог Коментари (7)

Коментари

 • yovko, септември 16th, 2006, 11:12 am


  Помня, помня… Винаги си добре дошъл в София – даже и подслон ще се намери :-)

 • george, септември 16th, 2006, 11:36 pm


  благодаря. няма грижа за подслона мисля. може другия месец за се довлача с раницата за ден-два. че ми се прави софийски стрийт :-)

 • cx, септември 16th, 2006, 11:40 pm


  ей сега отивам да те препоръчвам и теб за интервю, няма да те изпуснем :D

 • george, септември 16th, 2006, 11:47 pm


  моя журнал не е толкова интересен, така че ти пожелавам успех хехе :-)

 • george, септември 17th, 2006, 12:03 am


  аз бих препоръчал анима, например, както и чорбаджийски, дончо, mchell, ivgin.

 • cx, септември 17th, 2006, 2:45 pm


  + kaladan.

  а понякога не опира само до интересност, ами и до полезност ;)

  може пък да те подхванат във връзка с фото-журнала, там доста дърпаш напред :)

 • george, септември 17th, 2006, 9:56 pm


  така е, и владо.
  да, журнала е биващ :-р

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field