затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

hamburg streetнаспах се относително добре. позакусих и колегата пристигна и той. така да не ми се облича тоя костюм с вратовръзката, адски съм отвикнал да нося такива дрехи всеки ден. толкова са некомфортни. тоя път намерихме по-кратък маршрут до хамбург мессе. разбира се не и без да се отбием до пекарната за кроасани. аз като традиционалист заложих на известните вече два вида – с шоко и някъв който звучи нещо като марципан. и двата с голяма чаша капучино. вече сме почти готови за подвизи. тодор като познавач на колелата обяснява кое колело какво е и кое му е хубавото.

болшинството обаче карат на пръв поглед супер обикновени колела. те са навързани навсякъде. има си оставени метални скоби където можеш да вържеш коня. днес за първи път и видях бебешки кош, обвит отгоре като гюрук на кабриолет, с едно червено знаменце. почти не им прави впечатление на немците, че снимаш. дория тия които влизат в кадър не бучат.

smm hamburgуспяхме да открием изходи от изложбените зали. народа накацал по саксиите и места, където може да се сяда, чете вестници и пуши на спокойствие. вънка е чувствително по-хладно. направо си е за яке или тънко пуловерче (вътре е за потник… жега направо ще пукнеш). свършват ми цигарите и разбира се съм забравил да си взема от куфара някви цигари в мен. никак не са хубави цигарите от 4 евро. едни такива горчиви. и колата не е особено хубава :Р. но поне млякото е ужасно евтино в сравнение с колата. разни течни млека с плодове или сокове са 2 до 4 пъти по евтини от бутилчица кока кола. в българия е точно обратното. тия течните пресни или кисели млека с плодови или шоко вкус са повече от 2 пъти по-скъпи от бутилче кока кола. ми ще пием яко млека тогава. по пътя от хамбург мессе няма кой знае какво за снимане.

и сме ужасно капнали, защото разглеждахме всяка възможна зала, а и най-вече заради жегата предполагам. така че се върнахме в хотела да разпускаме. и да поиграем нфс. може би утре към обяд като посвършим с работата ще се отдадем и на разходки из хамбург. предната вечер ужасно уморително ми дойде и вечерята с част от фирмата-майка на една луксозна яхта, която потегли малко след 19 часа от един от доковете на пристанището. трябваше да се върне към 22.30, но вечерята се проточи. хората бяха прекалено весели и доволни, а шведската маста направо никак не се даде на огладнелите предимно немски и холандски бизнесмени. та яхтата обикаля из каналите до към 23.40. красиво беше. доста време изкарах на палубата, въпреки че беше хладничко, а самата тя се движеше относително бързичко. но като се прибрах в хотела вече направо спях прав.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
септември 28th, 2006
| публикувано в На път Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field