затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

списание одисей

като почвах да снимам и най-вече да качвам на фото-форума ми направи впечатление една доста странна категория – списание „одисей“. в началото опитвах да пусна нещо достатъчно хубаво там за да бъде забелязано, но разбира се не се получаваше. все пак първите месеци в които пипах апарат. отдавна си ми беше желание да публикувам нещо на страниците му. в последствие като понапреднах малко и участвах в няколко изложби съвместно с фото-форум, незнам, май позабравих тая категория и не съм пускал никога там.

та вече желанието ми е факт. преди две седмици ми се обади главния редактор да поиска кадри, които са му направили впечатление от хайку серията за да ги публикува в юбилейния брой на списанието по случай 5 години откакто се издава. и макар да имам известни забележки към подреждането съм доста доволен как се е получило. печата също е достатъчно добър. чакаше се да излезе списанието тия дни и днес на път за морската реших да проверя дали не се е получило вече за продажба. беше се получило и сега ми е в ръцете, заедно с новия брой на нешънъл джиографик.

и въпреки че тия кадри, както и цялата серия доста си ги харесвам, мисля че може да се иска още от есенните кадри. поне като гледам последните снимки мисля че тая есен също ще е доста интересна. а имам да си дооправям и портфолиото със снимки. понеже тия, които качвам във фото-журнала са по-скоро ежедневни и колкото и да ми е трудно са си категоризирам по някакъв начин снимките май ще се опитам.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 6th, 2006
| публикувано в Фотография Коментари (10)

Коментари

 • WarMan, октомври 6th, 2006, 10:15 pm


  Поздравления за публикацията..заслужаваш го.Миля…че и ежедневните ти снимки са доста добри…по-реални :)

 • Emo, октомври 6th, 2006, 11:04 pm


  Поздравления!
  Тези дни докато разглеждах списанието, приятно се изненадах, когато видях твоите снимки.

 • Ivan Genchev, октомври 6th, 2006, 11:43 pm


  Браво, Георги!

  Защо не ги пуснеш да ги видим в журнала или някъде другаде?

 • george, октомври 6th, 2006, 11:48 pm


  благодаря на всички.

  иване съвсем прав си. понеже не съм довършил портфолио частта (а свалих предния сайт с хронологичността на снимките), поради трудности по категоризиране на снимките си, наистина в момента ги няма никъде. ще ги кача след час на журнала снимките. че портфолиото сигурно ще ми отнеме още седмици.

 • george, октомври 7th, 2006, 12:01 am


  ето готово

  тия снимки от списането могат да се видят тука

 • darksorrow, октомври 7th, 2006, 1:26 am


  Георги, тая серия на мен лично ми е страшно любима цялата и сега надлежно ще си ги сейвна, след като изчезнаха от профила във ФФ. Надявам се нямаш против. Честито от мен, успехът е не просто заслужен – логичен е.

 • Иван, октомври 7th, 2006, 8:23 am


  Човек една снимка не може да направи, без опасност да те копира…

  Честито и Успех! :-)

 • george, октомври 7th, 2006, 9:52 pm


  благодаря хора! :)

 • rolla, октомври 11th, 2006, 11:44 pm


  Жорка бравооо!!!:)))От къде мога да си го взема това списание.Дано да не е свършило вече.Ще разцъкам из фото-ателиетата.

 • george, октомври 12th, 2006, 12:39 am


  жор, ми трябва да го има. юбилеен брой е все пак. аз това го купих пред фк. и имаше още бройки. получават го и на шишковата на ъгъла до онова училище.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field