затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

portfolio screenshot такаааам. благодарение на ghenko и йовко, единия ми флаш сайт вече е с цветовете на останалите ми секции от сайта, и вече е наличен като работеща част от сайта ми.

http://www.ambientdefocus.com/portfolio

постарах се да оставя уж по-стойностните неща, доста от старите неща ще си останат само в архива (замислям да кача другаде както си бяха хронологично нещата ама още го мисля). опитах се дори да се сортирам по някакъв начин и макар да няма твърдо установени критерии какви секции би следвало да има, може би успях до голяма степен. сега като гледам никак не е зле за около две години и половина снимане.

портфолиото не мисля да го ъпдейтвам особено често, макар че при следващия ъпдейт ще направя секцийка recently added, понеже би било доста трудно да се следят по категории новите неща. затова пък фото-журнала ще приютява по-ежедневните неща.

Коментари

 • Жоро, октомври 9th, 2006, 1:21 pm


  итдавна дебнех да пуснеш портфолиото. откъм снимки – доволен :)
  но откъм изпълнение – не! (да, със удивителна)
  1. цялото това моткане и подскачане на снимките ме отвлича от същността – а именно да разгледам твоето портфолио
  2. ч/б секцията :
  2.1 не е интутивино че има скрол
  2.2 има бъг – когато цъкна на някоя снимка и докато тя се прибира, скролна, тя се заклещи :)
  2.3 – онази снимка на която човека скача от камиона – кропната както стои във менюто много ми допадна (и аз мразя да ми дават акъл за кропове)
  3. няма стрелки! и ако искам да разгледам всички, трябва да мина през мъчението със подскачането и моткането на снимките 101 пъти
  4. „return back“ – или return или back. така не е в минималистичния ти стил ;) който много харесвам

 • george, октомври 9th, 2006, 2:42 pm


  жоро, тя се заклещва понеже нещо бъгва с лисичката. иначе така пък е по-изчистено като няма скрол. за разлика от предишния флашовски сайт. а и да си призная познанията ми по флаш не са особено големи :)

 • Fenia, октомври 11th, 2006, 11:37 am


  Мисля, че има някакъв проблем при по-големите секции (2, 7 и 8). При тях винаги между 12-16 снимка всичко блокира – при прибирането си разглежданата снимка застава на средата и оттам нито нея можеш да върнеш, нито да преминеш към следващата. Това се получава не само, когато ги разглеждаш последователно, но и ако започнеш от 12-та, да речем.

 • george, октомври 11th, 2006, 11:43 am


  здравей, да, зависва замалко ако при скрол отвориш снимка в големите галерии, докато свърши скролинга и чак тогава се отваря натиснатата снимка. забелязах го. ще помисля как да се оправи.

 • Fenia, октомври 11th, 2006, 2:54 pm


  Не, това като свърши скролинга да се отвори новата снимка е отделно (в смисъл – случва се със следващите снимки).
  Просто някоя от последните снимки на (условно) първата страница на тъмбнеил превюто (12-16) не се прибира. Всичко замръзва – тя, снимката се е смалила и почти се е върнала обратно, но нова не излиза, скрола до началото или края на секцията не се движи, не можеш да се върнеш и обратно към секциите… Единствения вариант е back бутона.
  Някак си, като че ли се наслагват много движения едновременно (прибирането на старата снимка, отварянето на новата, скролинг надолу) и това кара всичко да блокира…
  Извинявам се за глупавото обяснение, дано си ме разбрал;)

 • george, октомври 11th, 2006, 3:06 pm


  разбирам те. забелязах го. ще се мисли друг вариант… като се видя с малко време. благодаря ти

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field