затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

почва да не ми харесва чак толкова работата до по-късно, въпреки тишината и възможността да си слушаш музичка и да си почиваш на балкона без да чуваш промишлен шум. като гледам новите кооперации в близост до нас, които почти приключват ни чакат интересни месеци. преброих приблизително 75 апартамента. това ще рече че българина като купонджия и любител на среднощната чалга ако направи дори само едно черпене за новото жилище – то това прави 75 купона. обаче често се черпи повече от един път. да приемем че тия 75 купона ще станат реално 100. ако се правят по 2 купона на седмица – това прави 8 на месец, или една година пълна само купони до късно и азис на макс. ако се нанесат дружно това ще рече 4 месеца азис или там малина и останалите. ми супер.

иначе според itunes тая седмица това са най-слушаните от мен при това без прекъсване по някое време (както често правя) 20 песни. делериум са ме нападнали много яко.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 11th, 2006
| публикувано в Неподредено Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field