затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

професионалното снимане на автомобили в много къс срок ще бъде още по-трудно и като изпълнение, и като конкуренция на съвременните 3д технологии. днес попаднах на сайта на artvps и после порових известно време из гугъл за технологията. линкове:

http://www.artvps.com/
http://www.art-render.com/page/114/step-by-step.htm
http://www.time-compression.com/x/guideArticle.html?id=9604
http://www.tenlinks.com/NEWS/PR/art_vps/013106_air.htm
http://features.cgsociety.org/story.php?story_id=3379
http://www.artvps.com/news.14.htm

много от снимките, които видях са доста трудни за наемане на правилната техника или студио, доста трудни за снимане, и доста трудни за ретуш, включително за професионалисти. докато един добре обучен 3д дизайнер може би ще го направи за чувствително по-малко пари и време. новите 3д технологии? или класическо сниманите автомобили в подходящо студио и ретуш? или пък черно-бялата импресия в берлин при представянето на vw phaeton?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 13th, 2006
| публикувано в Интернет Коментари (2)

Коментари

  • Иван, октомври 14th, 2006, 10:35 am


    3D-то изглежда твърде студено, безчувствено…

  • george, октомври 16th, 2006, 11:04 pm


    ами това безчувственото го търсят като ефект в доста от рекламите. порови из images.google и ще видиш, че доста подобни реклами се снимат и се гони подобен ефект. разбира се след няколкоседмично навярно ретуширане от про ретушър.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field