затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

опитваме се от няколко седмици да намерим кой може да внесе или дори има на склад colorvision spyder2 или spyder2 suide. но все още не успяваме. към коментарите от предишните седмици се добавят и изказвания на големи фирми в бранша от сорта на „това пък какво е?“, и още „това е прекалено професионално за да го продаваме“, „тия продукти само по много специална заявка и нищо не гарантираме“.

излиза, че е по-лесно да убедиш шефа си, че офиса има нужда от подобни продукти, отколкото да го намериш и да си го купиш?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 19th, 2006
| публикувано в Неподредено Коментари (7)

Коментари

 • george, октомври 19th, 2006, 1:28 pm


  айде поръчахме. утре ще е в офиса. най-късно в събота. просто трябвяло човек да има връзки тук-таме…

 • Eti, октомври 20th, 2006, 5:19 pm


  …няколко седмици – що не каза:), отне ми 2мин. – справочник „Who is Who“ on the Bulgarian Computer Market – тия големи фирми, като членове на BAIT имат по няколко безплатни. Ще ти изпратя един за следващата година.

  б.т.в. google search: colorvision, Bulgaria

  http://www.colorvision.ch/B300_wheretobuy.php?l=Bulgaria :P

 • george, октомври 20th, 2006, 6:26 pm


  и да ми пратиш, той компютъра завалията хич не се врежда за нови неща напоследък. знаеш коя е паричната единица (1 канон) хехе.

  не остана време да го разучим добре. на двата монитора ги настроихме – един лаптопски и един црт. но на моя лаптоп разлика никва. или просто новата матрица на фск я бива, или все пак трябва да прочета упътването (най-вероятно е това).

 • Eti, октомври 20th, 2006, 6:35 pm


  бе трябва да има разлика си мисля… аз реших да си разпитам познатите в рекламните агенции за калибровчик, а и тук съседите TV имали някакъв… като тествам ще пиша

  а при мен е 1 пентакс хехе…ужас… а бе за справка да ти пратя Who is Who, да не си губите времето…BAIT иде, ще си го взема безплатен, не ми е проблем:)

 • george, октомври 21st, 2006, 10:48 pm


  мии ако още нещо ми потрябва за купуване ще ти пиша да ми го пратиш. иначе знаеш колко ме вълнува компютъра напоследък… :)

 • момчил, януари 14th, 2008, 12:33 pm


  много ли взимат за калибриране? или ще трябва да потърся някой познат дизайнер с такава джаджа
  :)

 • george, януари 14th, 2008, 12:41 pm


  здравей, доколкото знам между 30 и 50 лева е на брой.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field