затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

преди седмици се чудех дали да не направя една изложба в галерия палас, ама така съвсем тайничко се чудех. бях споделил само с още 1-2 човека за идеята и си бях оставил 3 седмици да помисля дали наистина имам нужда и искам да правя подобно нещо. бях и питал в палас дали има свободна зала и се бяхме разбрали да се отбия да поговорим кога точно искам и какво ще показвам. и преди малко любо ми пише в кюто

>> 21:22:57: ми ко разбрах изложба си напрал
<< 21:23:04: ? << 21:23:06: ква изложба << 21:23:10: аз що незнам >> 21:24:01: ми пишело в неква програма бали га

смятай да направиш изложба без да знаеш това. и аврамил от форума предната седмица ме пита защо не съм казал че правя изложба, че ме хвърли в размисъл, обаче на любо беше по-яко поднесено, накара ме да се усмихна.

есента все още не е дошла обаче. днес ходих до албена през деня. обичам я в края на лятото като няма курортисти. после ходихме с жорката и звезда до еко-парка да поснимаме и да се поразходим. много кефещо място. пак ми се ходи като се оцвети хубаво в есенна премяна всичко. ходи ми се и на батовата. картата е пълна със снимки. има неща от четвъртък и петък, както и от днес. да видим ще успея ли днес да разтоваря нещата. иначе има много неща, които ми допадат (въпреки че аз доста от нещата си ги харесвам, не че не съм критичен) и сигура ще има свежи попълнения на фото-журнала. само дето рсс-а така и не тръгна. ще издебна йовко да помага за фолдърблога що не му тръгва синдикирането. не е добре като имам толкова много работа и не ми остава време да видя какво съм направил. но поне кадрите ги има. въпрос на време е да ги погледна…

Коментари

 • yovko, октомври 23rd, 2006, 2:13 pm


  Трябва да зададеш име на файл в fbrss променливата – примерно rss.xml и да разрешиш на скрипта (apache-то) да пише в директорията, където трябва да е файла за да може да го създаде и обновява.

 • george, октомври 23rd, 2006, 10:29 pm


  мерси йовко! стана. то трябвало и през post да се мине. аз толкова време се чудих като ги качвам по фтп как може да си ги намира и генерира само xml файла. ми явно неможе :)

  вече бачкен.

 • yovko, октомври 24th, 2006, 9:29 am


  А да – без това няма как… той post и други глезотии разни прави ;-)

 • george, октомври 24th, 2006, 9:38 am


  трие коментари. ако ме нападнат от форумците ще модерирам без да пускам фтп клиент. цензур гаден съм аз :-)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field