затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

почвам да мразя това с гласуването. от снощи въртят колко хора дошли с автобусите от турция за да гласуват, въпреки че не са си идвали последните 2, 3 или да кажем 5 години. т.нар. граждани с двойно гражданство или както там се водят. твърдо съм на мнение, че човек прекарал повече от половината година извън българия не трябва да има право да гласува. и това не е ксенофобско, нито националистическо, просто не е нормално това с кърджалийските автобуси, което се случва всяка божа година. като живееш и ти е комфортно, или пък платено извън страната – ами добре няма лошо, обаче това с гласуването явно не е твой проблем, и без това не живееш постоянно в българия.

сутринта доста се чудих дали да гласувам, дори реших да ида до секцията и да реша на място. да, взех си личната карта и в крайна сметка гласувах. не че мисля, че нещо ще се промени кой знае колко. или пък смятам че моя глас има голямо значение. просто не искам да рискувам да осъмнем някой път с положение ала гражданска война. хубавото е, че не следя пресата и интернет медиите по въпроса. а съм сигурен че пълнят главите на избирателите сума ти и време преди, по време и след изборите. ще заредя утре дневник.бг да видя кой с колко е бил първи и кога са балотажите.

гласувай! има значение. no shit?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 22nd, 2006
| публикувано в Неподредено Коментари (3)

Коментари

 • george, октомври 22nd, 2006, 9:24 pm


  изкефи ме и гледната точка на цъ.

 • anton, октомври 26th, 2006, 6:37 pm


  Никога няма да гласувам. Не съм го правил никога през живота си, мисля и да не започвам. Не обичам да правя компромиси, когато мога да ги избягна. Въпреки, че никой не живее истински сам на този свят, реално всеки е в негова си собствена вселена. В моята вселена моя компромис с гласуването е ненужен и приноса му към евентуална промяна считам за нищожен, щото мен нищо не ме свързва с което и да е мнозинство. Капиш? :)
  Честно, ако тук стане нетърпимо гадно, просто ще се изнеса.

 • george, октомври 29th, 2006, 11:23 am


  ми братленце тя монетата има две страни. и от едната гледна точка негласуването ти е точно компромис. ама всеки си знае най-добре за него си.

  това с изнасянето преди години реших, че не е моята алтернатива.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field