затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

в продължение на нокийните вълнения, днес имаше точно тази комбинация на бюрото ми в офиса. на сашо 9210i и моята 9210 от които след час и половина имаше една работеща 9210i. с разлика в копчетата. предпочетох да сложа предния панел с копчетата от моята, и моето кабелче за монитора на неговия телефон. и независимо че сме пропуснали една пластинка, която казва дали е затворена вратичката за паметта (сега телефона приема, че е отворена и не допуска допълнителната памет да се прочете) всичко мина по вода. колегата се справи перфектно. дано утре да пипнем и тая пластинка, че имам толкова много програми за комуникатора, че сигурно ако реша да инсталирам всичко ще ми трябва половин гига памет.

много съм изкефен. липсваше ми комуникатора. жалко че вече не правят такива телефони. стремежа е към дребосъци, които да са просто добре изглеждащ минималистичен телефон. лошото е ако на човек му трябва да си свърши и малко работа. при все че в момента повечето мобилни компютри дори от по-висок клас изкарват около 2-3 часа на батерии, то тоя комуникатор изкарва ден. а имам и още една батерия. разбира се несравними неща са да сравняваш телефон с лаптоп. днес говорихме с колегите по темата и стигнахме до извода, че няма най-удачен избор за тип мобилен телефон. едни харесват малки фешънски телефони, други пда устройства с мобилен уиндоус, разбира се с добавка джипиес поддръжка, трети харесват добрия стар комуникатор (!). и така. като гледам как реагира на работа наистина тоя модел е най-балансиран като изработка и бързина. на последния комуникатор не са му домслили добре натовареността, а за материалите за изработка да не говорим.

а да, и благодарности на йовко! вече работи синдикирането на фото-журнала ми. за феновете на синдикирането ето rss.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 23rd, 2006
| публикувано в Неподредено Коментари (2)

Коментари

  • howbizarre, октомври 24th, 2006, 2:09 pm


    eee – разгеле с тоя rss…

    предполагам си свикнал с нокия и затова си ползваш комуникатора?..

  • george, октомври 24th, 2006, 2:13 pm


    свикнал съм с комуникатора (събират ми се повече от 2г. ползване). току що му качих пълния пакет софтуер (един сис файл с всичко необходимо), плюс допълнителни гъдели, с каквито съм пълен. обичам си го тоя телефон :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field