затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

заградили са морска гара :(
не знам кой го е измислил това и как се вписва това решение в плановете на въпросния, но е отвратително тъпо решение. така гадно ми стана в неделя. едно от любимите ми места, където наистина обичам да ходя при това не само за да снимам. харесва ми дори само да стоя и да гледам морето. едно такова тихичко и различно от града, който иначе е само на около километър от нея. при това загражденията са отвратително направени. все едно скалъпени за 10 минути с подръчни материали.

днес се видяхме с бенковски и каза, че рибарите се били карали за място и имало паднали (навярно дори побутнати) рибари в морето, затова решили да го преградят. ами добре. ама нали преди същата тая решетка пак има буна, пак има море? ми дай направо да затворят плажа, защото някой може да падне. ако може и от другата страна да я затворят морска гара. не че пак не се минава… на някой още повече не му е допаднала идеята и е изкъртил част от решетката, която се опира в дъгообразния профил на стената. ама това е едно от най-алогичните решения във варна за последните години.

мисля да пратя протестно писмо до общината тия дни.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
ноември 13th, 2006
| публикувано в Неподредено Коментари (6)

Коментари

 • emicha, ноември 14th, 2006, 12:49 am


  Е това вече е голяма изненада, аз съм далече от Варна в момента и идея нямам за какво точно става въпрос, ама ми звучи доста безумно..!
  И какво, до фара не може да се ходи, така ли?
  Ами самата морска гара?
  Хех, че ако хората се карат за пейки в морската, и нея ли ще заградят :) Шантава работа!

 • george, ноември 14th, 2006, 12:59 am


  ако не броим промушването през телта. след вторите стъпала е сложено това и да, не може да се ходи до фара. която част си е най-хубавата от морска гара.

  идиотия!

 • cx, ноември 14th, 2006, 9:54 pm


  Сега и от теб го разбирам това. Мега тъпо! Мястото и на мен ми е едно от любимите.

  Дано да се осъзнаят и да го оправят скоро. Защото идва зима, големите вълни и заледяванията… красиво е и стават страхотни снимки :)

 • george, ноември 15th, 2006, 7:38 pm


  до тогава може да са я затворили още от кораба на тим. все пак опасно е, има вълни. идиотия. пак се ядосах като се сетих.


 • […] вчера отидох пак до морска гара, защото имаше мъгла и си обичам като има мъгла да ходя там, или из морската градина. тръгнах към фара но както писах преди дни тази част от морска гара е заградена. и тоя път ме чакаше и друга изненада. първо мястото, където бяха направили пролука да се минава въпреки всичко до фара този път беше подсилена с по-силна мрежа, и беше лепнат надпис “внимание строителна площадка. вход за външни лица забранен.” […]


 • […] Oще преди време george писа, че са затворили Морска Гара. А преди малко прочетох най-пресните му впечатления и писмото му до едно популярно телевизионно предаване – тук […]

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field