затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

на път съм да стана като стара баба. от оня ден следя вече трети сериал – heroes. след lost и prison break, вече се озъртам кога ще излиза всяка серия и на тоя сериал. между другото никак не е лошо като почнеш да гледаш нещо като си изостанал със седем-осем серии. не ти се налага да чакаш следващата седмица за серия. ами просто гледаш почти една след друга излезлите.

останаха ми 3 серии (от 8 излезли) и после и аз ще се озъртам като другите.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
ноември 18th, 2006
| публикувано в Филми Коментари (7)

Коментари

 • Tito, ноември 18th, 2006, 9:11 pm


  Лошо няма. Сериалите са незадължаващ и разтоварващ начин за прекарване на свободното време без да ти се налага да влагаш много мисъл:)А и тези май не са лоши. Аз лично сега чакам с нетърпение Smallville http://www.imdb.com/title/tt0279600/

 • george, ноември 18th, 2006, 10:47 pm


  тито тито тито тито! :)

  ако почна още някой сериал и трябва да се науча да не спя нощем..

 • Marisa, ноември 19th, 2006, 3:31 pm


  Tito, ако гледаш наистина качествени продукции, ще започнеш да влагаш не само много мисъл, но и много емоция…и именно в момента, когато ги вложиш и им дадеш израз, започваш да се освобождаваш от тях ;) И това не е само по отношение на филмите и музиката. Влизам тук, защото във фотоблока, разглеждайки фотографиите, намирам отдушник на емоциите си…наистина е зверски отпущащо! :)

 • george, ноември 19th, 2006, 4:21 pm


  права си за емоцията. без емоция просто не става. съвсем наскоро се опитах да гледам departed или както беше там, с пачино. точно на 15тата минута филма беше вече изтрит и съжалявах, че не съм послушал малко музика в това време, в което не кой да е режисьора трябваше да ме грабне като зрител.

  пуни си к-пакс, точно първите 5 минути вече са те спечелили да го догледаш на един дъх, и после пак, да си намериш музиката, да си я качиш на мп3 плейъра и да си я пускаш достатъчно често като си в подобно почти меланхолично настроение.

  пускаш си краш, точно първите 5 минути (да не кажа още с първите 4-5 реплики) са те спечелили. и не смееш да мръднеш да не изпуснеш някое изражение или поглед, или реплика. изгледал си го на един дъх и накрая дори неможеш да му направиш реклама като хората, защото си останал без думи да можеш да го опишеш.

  напоследък не излизат хубави филми :(

  благодаря, за думите за фото-журнала. гледай на воля. в линкове тука на двевника има подобни автори на eolo porfido (разбирам, че ти е любим автор), които мисля ще ти допаднат не по-малко.

 • Marisa, ноември 20th, 2006, 8:51 am


  хаха а ти как разбра, че харесвам Eolo Porfido? :)

 • george, ноември 20th, 2006, 9:16 am


  чета мисли, така че внимавай :))

 • Marisa, ноември 20th, 2006, 10:54 am


  Е аз не мога да чета мисли, но мога да преценявам хората по думите и по погледа :Рр

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field