затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

сутринта си откраднах малко време в морската градина. така ми липсваше това време преди работа. дори да е половин час действа страшно зареждащо. още повече не е станало съвсем меланхолично. има си цвят и макар да не е точно есента, която чаках пак е доста красиво. странно тази година почти няма мъгли рано сутрин. ако не броим в съботата, която мина. ама се събудих в 10 и последното нещо, за което си мислех беше да отида да снимам мъгла. иначе поснимах днес, пак същите места. цяло чудо е, че продължавам да откривам кадри. дори направих една сборна снимка от кадри, снимани последната година и половина на едно любимо място във варна.

взех от горби едно лентово канонче и му заредих един черно-бял филм. ще гледам да го изснимам бързо, че съм си приготвил един 400 асов полароид на негово място преди съвсем да е заминала есента. обикновено горе долу по това време се появяват и филми с изтекъл срок из базара на доста смешни пари. та трябва да се оглеждам. полароида извади жестоки цветове ако има нещо червено или синьо в кадър. жалко че от филмчетата, които взех преди е останал само един. между другото имам и непроявен такъв с никора от един залез до варненското езеро. днес го изрових, и ще го проявя заедно с черно-белия кодак веднага щом го изщракам. макар никак да ме няма в снимането на филм, изрових и един кадър от преди като тествах такумара как се държи на филмово тяло.

дори успях да покатеря две фотки на фото-журнала и сега доволен ще се отдам на сън без сънища (как звучи само)…

Коментари

 • Tito, ноември 21st, 2006, 3:42 am


  Хареса ми много идеята за сборната снимка.Като че ли точно по този начин откриваш характера на мястото:)
  (и съвсем не ми се струва изчерпано откъм кадри)с интерес ги следя:) Дори очаквам да видя по различно време на деня.
  .. а сън без сънища.. е, поне звучи отпочиващо;)

 • george, ноември 21st, 2006, 11:09 pm


  да, отпочиващо е. тия кадри не съм ги гласил за подобно нещо, просто мястото е любимо и го снимам често. :)

 • Eti, ноември 23rd, 2006, 10:27 am


  Тези 4-тири кадъра отдавна очаквах да ги обединиш:)… любими. Пак лента, а… старата любов ръжда не хваща;).

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field