затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

спокойно се работи през нощта… креативно. няма промишлен шум, всичко е тихо (чува се само тихото мъркане на cafe del mar в слушалките). почва да ми става пак навик по това време на годината да работя до късно. т.е. късно. някак си наистина е по-спокойно.

време за baraka не остана, стои си някъде из дисковете ми и сигурно ще го гледам към края на седмицата ако не успея да си откопча малко време тези дни. харесал съм си също поредицата на carl sagon за космоса. сигурно в края на седмицата ще отделя време за 1-2 части, че са цели 12 части.

Снощи да се разнообразя малко бях решил да разгледам на домашната машина някой друга *nux дистрибуция. доста се чудих между fedora, debian, openqnx, freebsd. И накрая изтеглих debian и го инсталирах…. не ми хареса. напук на многото хубави неща, които съм чувал за debian, определено не ми хареса. като се започне от адски скапания инсталатор, и се стигне до странните виждания на екипа на това дистро по повод фундаментални въпроси. иначе apt-get ми хареса (с 1-2 забележки). после си извадих като пич двете cd-ta на слак 9.1 и си го инсталирах и конфнах за нула време. за сетен път се убеждавам, че това което ползвам и харесвам пасва идеално на нуждите и вижданията ми за linux os. това ми напомня как преди време бях решил да видя какво представлява един от прехвалените rh clones – mandrake нещо си. изтрая само 10 минути преди да бъде рециклиран и заменен отново със слак…. време за робота отново. и за чаша нес кафе класик.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 9th, 2004
| публикувано в Ежедневие Коментари (1)

Коментари

  • yovko, март 9th, 2004, 10:39 am


    Не – не гледай Baraka претрупан с работа и между другото… Отдели си време само за него. Това според един приятел се гледа отдадено. Спираш телефони, не приемаш гости, добре е да си сам… Иначе губиш усещането :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field