затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

каква по-добра автотренировка от това да пътуваш варна-русе с лада нива (модела преди шевролет нива)? и след 20 минути обратно русе-варна, но вече по тъмно и с гъста мъгла почти през цялото време. ултимативно. разбира се служебната кола няма музика, ама оня е подготвен и си носи мп3 плейъра. за първи път карам със слушалки на ушите и е доста яко, въпреки че неможеш да усилиш чак дотам за да не чуваш двигателя при около 100 км/ч. най-големия съкс на нивата въпреки страхотната й проходимост, при това изтествана предните две зими – е липсата на добро уплътнение и начина по който е направено парното й. или е много горещо или е студено, да нацелиш среден вариант трябва да си голям шанар.

а безумията по пътищата нощно време при мъгла надминават всякакви познати граници. да тръгнеш да изпреварваш 3 коли и 2 камиона на виражен десен завой без видимост по принцип, и видимост в случая от мъглата 4-5 метра си е един от върховете на олигофренията. че и жени си го позволяват наред с мъжете. то ясно, че обикновено мъжете (най-често със софийски номер) са от кастата на безсмъртните и ако тръгнеш софия-варна ще загубиш бройката на такива изпълнения, обаче засичам и жени, при това засичам и жени с деца в колата?!

иначе добрия стар изпитан трик – с добра дистанция зад някой смелчага в мъглата все още върши чудесна работа. е има си и неудобствата. по някое време оня се усеща че го играе водач и почва да прави моите номера да кара с 30 за да го изпреваря и да кара след мен. ама при напълно зареден айпод и без особено бърза работа и с 30 дава кеф. пушиш си и си слушаш музика. оня по някое време му писва да кара с 30 и настъпва пак.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
декември 7th, 2006
| публикувано в На път Коментари (2)

Коментари

  • anton, декември 8th, 2006, 7:41 pm


    хахахах, „кастата на безсмъртните“

  • george, декември 8th, 2006, 8:20 pm


    :D

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field