затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

вчера късно през нощта завърших една допълнителна работа, която бях поел и работих по нея от около шест седмици. днес предадох нещата и дори си угодих преди това да се поразходя из морската градина. липсват ми тия разходки там, но все не оставаше време за това удоволствие, а работя на точно пет минути пеша от нея. ето ме днес там. празно и тихо е. слънцето се усмихва. тук-таме има и зеленина, направо късна есен все едно. след като се разходиш така, и на обяд като изпиеш една дълга лаваца с мед се гледа някак иначе на света. като се добави и задоволството по нещо важно, което си отметнал – още по-добре.

май тази вечер ми се полага почивка и ще се наспя. че от утре сутринта продължавам с пълна пара. тия десетина седмици са ми най-натоварените от цялата година (започва да ми натежава това естество на работата)… имам и два филма на компютъра, които чакат да се гледат – the night listener и the pursuit of happyness. втория ми се струва, че ще е доста добър. така че при първа възможност ще го извъртя да видим ко таковата.

попадна ми тоя сайт – http://www.themorningnews.org, покрай него и тази статия се опитах вчера да си направя подобна равносметка, колкото и да не ги обичам равносметките. човек си върви напред и за дадения момент каквото е решил, или направил по презумция спрямо неговия си мироглед си е най-правилното решение. и да се чуди и съмнява, това не връща нещата назад. по-добре да е доволен от избора си. или хайде в най-лошия случай да си даде препоръки занапред. тоя сайт ми напомня малко за http://adequacy.org (не работи отдавна), и http://www.kuro5hin.org (който пък никак не ме кефи от много много месеци насам). зяпа ми се нещо подобно но не успявам да попадна на нещо заинтригуващо, не че съм се скъсал да търся. обещал съм си тия дни да прегледам themorningnews обаче.

навън вали вече повече от шест часа без да спира… поне страхотно се спи в такова време…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
януари 12th, 2007
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field