затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

и днес се организихарме с жоро на един (пролетен) стрийт, макар и импровизиран почти в последния момент. за съжаление хубавите улички около шишковата градинка вече тотално ги опоскахме. морска гара по всяка вероятност все още е разрушката и заградена. та днес решихме да се замъкнем към галата. и в крайна сметка не стана съвсем стрийт, но беше готинко. там на плажа е едно много спокойно местенце и определено си струва ходенето, независимо от тежкия път нагоре (с тежка фото-раница). още повече на тоя кадър му се каня отдавна. доста отдавна. мислех че и по центъра на галата има интересни кадри, но съм се подвел като съм минавал няколко пъти с колата без да спирам. но разходката си струваше. днес беше егати рекордния ден по температури. преди да изляза от нас се чудих с коженото яке или с тънкото палто. а на качването по стълбите ми се искаше да бях тръгнал само с един апарат и един обектив на врата, и разбира се без никакво яке.

антон преди малко ми покажа този аквариум във фоайето на хотел радисън сас в берлин. признавам, че ми се прииска да отседна за поне десетина дни там с изглед към аквариума. да побързам да избложа и един друг линк преди да се е изгубил нейде из хисторито – mark tucker a trip to berlin. иване, нямам спомен аз да съм ти дал линка, но си струва да се види. ако кажа че съм се отказал от притежаването на фабричен тилт-шифт обектив, ще излъжа. и ще е от тия лъжи които си личат.

след малко ще позяпам малко apocalypto. най-после са го качили с хубаво качество. the night listener вчера бе изтрит на десетата минута, поради липсата на елемент който да ме грабне. повече няма да гледам филми с робин уилиамс. не съм убеден, че и апокалипто ще ме грабне, но постера е окей. мел гибсън по принцип е окей, също. малко релакс тая вечер че ме чакат тежки и дълги седмици в изпълнение на многото работа, която имам по това време на годината. и разни други неща, които ми идват на ум. но не са никак за казване засега…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
януари 14th, 2007
| публикувано в Неподредено Коментари (4)

Коментари

 • Ivan Genchev, януари 14th, 2007, 9:00 pm


  Мисля че по линия на кривите обективи ми прати авторът, а аз ровейки се попаднах на репортажа от Берлин. Честно казано, коментарите са ми по впечатляващи. Интересно ми е как гледат хората на неща които за мен са даденост и ежедневие.

 • george, януари 18th, 2007, 2:40 pm


  сетих се. бях ти показвал на тъкър тилтнатите портрети, но признавам не съм изровичкал целия му сайт. та, благодаря ти, тия кадри определено си струват. гледам си ги от време на време.

 • equinox, януари 19th, 2007, 2:43 am


  Хареса ли ти все пак Апокалипто? Аз го гледах преди няколко дни. Радвам се на филми, в който не говорят на английски ;)

 • george, януари 19th, 2007, 9:37 am


  да ти кажа не ми хареса. може би очаквах повече. все пак го доизгледах, което не е малко постижение :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field