затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

днес йовко ме хвърли в размисъл след един разговор по icq на тема фотоапарати, цени и по-конкретно fuji s602z. никога не ми е правило впечатление, въпреки че доста сайтове прегледах, че дефакто този модел има и про серия. днес прегледах отново сайтовете. значи това са двата модела, като в крайна сметка от това, което прочетох се оказва, че това е fuji s602z, а това е fuji s602z pro. като разликата освен в корпуса (което ми се вижда доста незначително), основната разлика според спецификациите е, че про серията я родават с по-голяма карта, а обикновената само със 16mb. дам… и че моя е про, понеже е целия черен!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 15th, 2004
| публикувано в Фотография Коментари (5)

Коментари

 • Krassy, март 16th, 2004, 10:43 am


  asdjhfx dkjfdkjg kjfd jhg jgfdh kjgfh jh BLAH BLAH BLAH

  мразя БЛОГС, много мразя БЛОГС
  на твоя приятел Йовко му написал цял ферман, като разбрах че харесва Brightman, и онова ДАДЕ грешка, че не сум написал маил например и не ми пазеше това което СЪМ ПИСАЛ!

  Е НЯМА го пиша отново… а твоето ще го copy сега ако и ти ми погодиш тоя номер… и… да ви поръчва от магазин-меломан, не от дир.бг…

 • george, март 16th, 2004, 12:32 pm


  няма да ти погодя такъв номер (аз си копирам всичко преди да постна ако случайно изгърмя за липсващи атрибути по чуждите блогс) :))))))

 • yovko, март 16th, 2004, 4:06 pm


  Магазин Меломан ми е любимия! Даже смятам да го посетя на място… Даже съм си набелязал десетина заглавия, но много ме е страх, че като се озова там и ще фалирам финансово… Но някой ден ще събера кураж… :)

 • yovko, март 16th, 2004, 4:08 pm


  Pro-то не трябва ли да идва с MicroDrive?

 • george, март 16th, 2004, 4:47 pm


  Мисля че да, но това е окомплектовка. Няма никаква друга разлика в техническите характеристики, поне както чета. Все едно, нали гумите алпин не правят едно бмв изпълнение алпин? :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field