затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

последните два дни съм на вълна andré tanneberger, по-известен като atb (благодаря христо). определено има много готин стил и доста приятни и позволяващи човек да прави и други дейности миксове. мислех днес да понапълня мп3 плейъра с няколко албума, но оставих за утре. днес така не ми стигна времето за нищо. и ето пак ще се поработи до късно. няколко линка за andré:
andré tanneberger home
andré tanneberger fan site
andré tanneberger at wikipedia

днес гледам са ми върнали най-после рейтинга от гугъл (някак кофти ми звучи ранг). значи местенето преди пет месеца (кога минаха пет месеца… не е истина…) е успешно. важното в случая е, че някои неща най-вече по отношение на фотографията биха могли да са от полза на някой при използване на търсачките.

но това все още продължава да си е моето лично пространство. което не претендира и няма за цел да е интересно. рейтингово. бълващо линкове и постове дори, когато не ми се пише. продължава да няма ограничения какво ще си логна. продължава да приютява хубави и лоши моменти. мисли и загатнати (премълчани) неща по отношение на ежедневието ми, филми, музика, фотография, и каквото още падне. и за сега няма идеи да си променя идеологията.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
януари 30th, 2007
| публикувано в Музика, Уеблог Коментари (1)

Коментари

  • tito, февруари 1st, 2007, 5:37 pm


    :) atb бива.Изкарах една сесия на Moving melodies.Добре се учи на такава музика.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field