затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

вчера вечерта на лягане мернах, че се опитва да вали сняг. и ето днес сме със сняг във варна. но е прекалено малко и се стопи доста бързо. в момента почти няма помен от него. все пак това си е първият сняг за тази година. и като гледам не се е отказало от намеренията си, защото продължава да прехвърча по малко. нищо чудно утре пък да се събудим затрупани. не е особено кефеща идеята, защото трябва да се ходи на работа и седмицата се очертава относително напрегната. и все пак със сигурност доста по-спокойна от по-следващата. която ще бъде една ужааасно дълга и нервна седмица. ако не ме лъже шестото чувство (за съжаление рядко се случва).

не бях ходил в пикадили парк и днес ходихме семейно. приятно се е получило. все едно си в универсален магазин в хамбург. макар нашия да е леко мини. иначе са го помислили относително добре, и паркинга е интересен, и магазините по етажите, въпреки че са малко сгъчкани и нямаш свободата да се разхождаш и гледаш спокойно. затова пък реното си има оранжево стикерче за републиканската мрежа. миналата година се извозих и все отлагах купуването му, че накрая просто не си струваше годишния стикер, поради прекалено малкото време оставащо до края на годината. но ето, тази година съм подготвен за обиколки насам-натам с колата. дори го изпробвахме стикера на лека обиколка до аладжа манастир.

обявявам и седмици на снимането с широк обектив, макар да не съм сигурен, че ще успея да поснимам тия дни. все пак съм разместил стъкларията в раницата и ми се снима адски. днес мислех да поснимам мъничко, но се заговорихме с един приятел на топло в едно барче за телефони, та не остана време. другия месец обаче ми пристига новия мобилен телефон на ултра оферта. доста под пазарната му цена, чисто нов, на безлихвен лизинг за колкото дойде. все още се чудя само дали да продавам сегашната нокиа за символична цена, или да си го запазя. ще го реша в последния момент. и без това ми е необходим за миграция на телефоните и настройките.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 4th, 2007
| публикувано в Ежедневие Коментари (3)

Коментари

 • ondin, февруари 4th, 2007, 8:30 pm


  честит „първи“ сняг!:)

 • george, февруари 5th, 2007, 4:09 pm


  то вече и помен от него не остана :)

 • ondin, февруари 5th, 2007, 7:06 pm


  бързо , бързо се разтопи значи…
  знае ли човек – може пак да ни навести:)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field