затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Преди много време, хората и онези живеещи във водата… са били свързани, те са ни вдъхновявали, те са ни говорили за бъдещето. Хората са ги послушали и така станали истински. Но човечеството не ги е послушало напълно. То е искало да владее всичко… да има достъп до земите им. Вълшебният свят на живеещите в океана… и светът на човечеството са се разделили. Векове наред, техният свят и всички негови обитатели… спрели да се опитват. Светът на хората станал още по враждебен…

Всеки е за себе си в този свят.
Това не е вярно.
Всички ние сме свързани.
Всеки един повлиява другите.

хареса ми филма. не успях пак да гледам the painted veil, но си го нося с мен за да го гледам при първа възможност. не ми остана време и да си почета книга последните дни. а сега ще трябва да поработа още малко. и ще си слушам енигма в това време.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 5th, 2007
| публикувано в Филми Коментари (3)

Коментари

 • ondin, февруари 5th, 2007, 3:46 pm


  невероятна приказка разказваш. . . преди да разбера за филма си мислех, че е част от книга.звучи наистина интересно и вълшебно като сюжет.
  не бях чувала за този филм, признавам си:)въображението веднага си създава впечатление какви биха били сцените..:)
  властолюбието все още вирее сред хората..и враждебността..намерило си е удобно място явно:)

 • george, февруари 5th, 2007, 4:10 pm


  филм е да, сносен да загубиш малко време в гледането му. кефят ме филми с интересни мисли. особено ме кефят филми, в които е заложено да те спечелят първите минути като зрител с въведението.

 • ondin, февруари 5th, 2007, 4:26 pm


  много е важно да те грабне в началото и да те спечели , в смисъл да продължиш да го гледаш..:))а въведението, което си написал е наистина много готино! определено ме заинтригува:)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field