затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

сутрин е кучи студ, а като понаближи обeд става доста приятно времето. все още сме само с намек за сняг преди няколко дни, но повече към пролет, отколкото същинската зима. не че се оплаквам. знам, че не би трябвало да е така, и че е знам че природата се прецаква. обаче пък така не искам да ми е студено тези седмици. като стоя до късно и съм недоспал ми е още по-студено.

сутринта (макар и студено) беше доста приятно до морето. и в началото на морската градина. за жалост утре навярно няма да мога да се отбия сутринта, а така ми се иска. иначе серията с детските играчки започва да се получава добре вече. изкефен съм. тази вечер след работа успях да си открадна и време за четене на книга. и дори имам намерения да си легна по-раничко тази нощ, защото ми е доста уморено…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 6th, 2007
| публикувано в Ежедневие Коментари (3)

Коментари

  • ondin, февруари 7th, 2007, 12:29 pm


    ей, страхотни колички..я! познаваш агент 007, едната от количките е с такъв „регистрационен номер“ :P цветовете са върха!!

  • george, февруари 7th, 2007, 12:40 pm


    да и аз я харесвам. домъкнах я за малкия от хамбург. това е май единствената малка количка (а имаме огромен кашон с такива), която е с истинска боя металик :)

  • ondin, февруари 7th, 2007, 12:46 pm


    усещането за пространство е страхотно:) Поздравления:) хихи, мъничкото чудо си е наистина симпатично! :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field