затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

на варненската морска гара разбираш ли в момента се извършвала „рехабилитация“. поне така твърди указателната табела, която вече е налична. ми браво. интересно кой умник е измислил проекта все пак. и кой умник е мислил/писал табелата. и най-вече защо срока на завършване е 31.12.2007 след като почти никога никой не работи. морска гара изглежда в момента така. не бих казал, че ми допада такава и че ходя с удоволствие.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 11th, 2007
| публикувано в Ежедневие Коментари (3)

Коментари

  • ondin, февруари 11th, 2007, 6:49 pm


    опитах се да намеря някаква информация за възложителя на проекта..ДП „пристанищна Инфраструктура“ София. За гр. Варна пише следното нещо: „Териториално поделение-„Пристанище Варна“ управлява инфраструктурата и другите дълготрайни активи на пристанищата за обществен транспорт с национално значение, разположени в района от географския паралел на нос Емине до географския паралел на българо-румънската граница.“ , като също така са дадени адрес, мейл и е назован директора. . . много ми е чудно каква ще да е тази рехабилитация на вълнолома. такива табели обикновено ги слагат за строежи..хм!

  • ondin, февруари 11th, 2007, 6:49 pm


    не се ядосвай, пазя парче торта:P :))))

  • george, февруари 13th, 2007, 10:44 am


    цяла година ремонт. ко да не се ядосвам. баси тъпнята :(

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field