затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

иска ми се да дам линк към една тема на йовко:
http://yovko.net/?p=1058

въведението, което не бих могъл да направя по-добре. жалко за убития човек, при това поради такава мизерна причина (ако това е истината, разбира се). доста професии не са никак лесни и човек работи за да се издържа в цветущата ни икономика, и колкото и да считам такситата за най-противния участник в пътното движение, това са все пак хора, същите хора със семества. против съм всякакво насилие и съм съгласен, че могат да искат по-добри условия от работодателите си.

но от друга страна съм ужасно против подобни маскаради. по такъв жалък начин да използват смъртта на техен колега не просто за по-добра сигурност, а направо за безумни искания. какво общо има сигурността с увеличаване на нормативно-признатите им разходи? а за избора на начин за облагане? какво общо аджеба има това да може такситата да карат без колан, а в същото време да могат да отказват на клиент, който не иска да ползва колан (твърдо съм за коланите! в моята кола никой не се води без колан, дори да е до съседната пряка)? колко зле трябва да си да искаш да не се допускат повече фирми (коли), които да извършват таксиметрова дейност? а колко зле трябва да си да искаш пожизнено разрешително за това?

ми дай направо това да стане титла. и хората да почнат направо да си пишат по визитките – име презиме такси-фамилия? здравейте, приятно ми е, казвам се иван иванов такси-иванов (сори, че ползвам иван, но по спомен е най-разпространеното име). при следващата стачка да вземат да си поискат и безплатни коли и нулева ставка на облагане? а защо не и жълта зона, по целия център да може да се движат само таксита. жалка история.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 13th, 2007
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field