затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

най-после малко се смрачи и във варна, че предните дни беше адската пролет – топло и яко слънце. вчера вечерта позаваля и сутринта като се наместих в колата всичко беше мокро. явно е валяло бая. и затова днес целия ден е мрачно и навъсено. обичам по принцип такова време аз, дори успях да отскоча малко до морето. и беше точно както го харесвам – пусто и спокойно. не помня колко кафета съм изпил днес но и сега ми е отнесено и сънливо. лошото е, че тази вечер като смачкам поредната серия на изгубени ще трябва да поработя по един проект.

сигурно са останали някакви неусвоени средства във фонд варна, защото яко стягат и началото на морската градина. подмениха лампите с нови и доста интересни, сега са изрушкали уширението, където с изглед към морето стояха интересните пейки. в момента асвалтират там. дано върнат отново пейките-имитация на кован месинг. нещо дооправят и раковината, където също са махнали временно надявам се пейките. искрено се надявам да не продължи и този ремонт като на морска гара до края на годината.

я кой се спотайва, че отново си е пуснал блога?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 15th, 2007
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field