затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

щяла да бъде година на големи промени, нови възможности и реализация на грандиозни планове. обаче не даром, ами в зависимост от вложените усилия. знакът на свинята бил преди всичко знак на уравновесеност, вземане на правилни решения, трудолюбие и упоритост. чудесно звучи. още повече като вземаме важни решения си умираме да се вглеждаме за знаци. така сме устроени хората.

иначе взех филма от фотото и съм доволен как се представя тилта на филм. тия дни ще направим седмица на ломографията, само да разбера как точно се борави с подаръка ми – смена 2. че имам известни трудности по разгадаването му. един кадър чака и в цифровия апарат от сутринта, но не остана време да го извадя. утре сутринта ми се очертава час в морската, понеже около осем ще съм пред офиса, а първата ми задача е чак за девет и нещо. дано не е кучи студ рано сутрин.

протестирам срещу тъпите реклами за пореден път. като ми прекъсват csi miami все едно ме връщат в каменната ера с визията си. отвратително е да ти ръчкат реклами между филма. и без това гледам телевизия толкова малко. кафа от скапани реклами и некадърниците, които ги реализират…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
февруари 20th, 2007
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field