затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

трудно се работи на над 23 градуса и страхотно слънце, но скоро ще съм по-свободен и това донякъде ме държи (поне приблизително) организиран. напоследък почнах и много рано да ставам, а резултата странно е добър – чувствам се по-добре. днес дори снимах изгрева. колекцията ми от снимки с цветя набъбва с най-големи темпове обаче, направо скоро ще стане като цикъл голяма. дали трябваше да си трия всичките снимки от photo-forum.net? покрай пролетното почистване замина и темп галерията, която бях пуснал. скоро ще реша къде и как да си държа част от снимките, които стават за гледане. сега като помисля, май е ред и на чистка в icq контакт листа ми.

барака… още пази хдд-то ми, така и не остана време и нормална нагласа да си го изгледам с удоволствие. а според резензията и съветите на йовко, това се гледа с подходяща нагласа. така че, ще почака още известно време. заедно с другите филми, които продължавам да тегля и складирам из дисковете, чакайки спокойна атмосфера и нагласа за филми.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 22nd, 2004
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field