затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

какво му трябваше на жоро да ми пуска мухата за снимане с подобно антично нещо, като смена 2, но ето че спретнахме седмица на ломографията (въпреки, че останалите още не са се отчели с кадри). това, това и това са снимани точно със смената и са кажи-речи единствените неща, които ми допадат от цялата лента. странното е, че повечето са се експонирали относително добре. но според антон, това ги прави доста далече като идея и изпълнение от истинската ломография, където кадрите са бързи без да мислиш, често размазани и абстрактни едва ли не. не мога аз така без да се замисля какво правя, явно си иска ломо лц модел, където има само едно копче. обаче явно не е за мен и смената отива директно в шкафа. направо се изклизмих много яко в опити да снимам с тоя дребосък.

Коментари

 • howbizarre, февруари 28th, 2007, 11:52 am


  И аз исакам една… http://shop.lomography.com/lca+/

  и някой ден… ще…

 • george, март 1st, 2007, 8:17 am


  ей това е истинската ломо камера за снимай без да мислиш. смена 2 има толкова контроли, че те изкушава да гониш перфектния кадър :D

 • BXMarkov, март 1st, 2007, 9:00 am


  Ами то и със Смената става, слагаш бленда 11 и скорост 1/50 и после само щракаш без да мислиш :) Пък може и ЛОМО да се изнамери,но и мен не ме кефи особено,някакси не го виждам за себе си това „изкуство“ на основата на безфокус и лошо кадриране, ти поне се убеди,че може да се прави и истинска фотография с това мъниче :)

 • george, март 1st, 2007, 9:07 am


  определено не успях да докарам снимки без фокус и кофти кадриране, просто като хвана апарата и си мисля за други неща :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field