затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

бях решил да избълвам яко за рекламите, ама като пуснах едно търсене намерих че съм го правил преди близо две години. реално продължавам да мисля същото и сега. след цял ден на работа и повечето пъки хапване на крак (ако въобще остане време за това), при това най-често сухи храни, направо си умирам от кеф като седна да вечерям да слушам за простати, уриниране, тампони и всякакви други подобни. направо ми се драйфа от преобладаващото малоумие на рекламния фронт. как за толкова години хората не се научиха да правят сносни реклами и да ги поднасят добре? отказвам да купувам продукт, който ми се поднася по подобен брутален начин. не че ми се е случвало да купувам нещо, което съм видял на такава реклама, но сега направо се заричам никакво купуване на такива продукти. дано не ми се налага да правя изключения с неща, които много искам и са се объркали да им пуснат реклама.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 2nd, 2007
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field