затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

из интернет се появи снимка на приветствието на шанда на пентакс на пма изложението. много се изкефих как са го написали. направо да ти се прииска да изтичаш до магазина за едно пентакс тяло. срещнах и превод на родния фото-форум, който гласи:

„Вие сте Пентаксер. Лоялист. Твърд фен. Носили сте навремето К1000 навсякъде с вас, като сте го прибирали само когато дъждът ви е изненадвал. Разказвали сте вечер на децата си за тези дни, когато камерата, позната само като „Пентаксът“ беше най-продаваният СЛР. Вие не прекарвате безкрайни часове във взиране в пиксели. Вие просто снимате. И докато понякога ви се е искало да се обърнете към някой непознат в асансьора и да му кажете „Най-добрия СЛР обектив правен някога е 31/1.8 Лимитед“, вие просто сте използвали техниката си, вместо да говорите за нея. Пентакс разбира, че не камерата прави снимките. Прави ги Фотографа. Нашите нови Цифрови СЛР-и са резултат на това, че ви слушаме, вас, Пентаксери и създаваме неща за истинските любители на фотографията. Тези камери създават още повече лоялисти. Така че, въпросът е: Могат ли тези новодошли да се смятат за твърди фенове? Ние сме Пентаксери, не фотографски сноби. Добре дошли в нашия клуб.“

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 9th, 2007
| публикувано в Интернет Коментари (5)

Коментари

 • Иван, март 9th, 2007, 4:23 pm


  Скланям глава пред тия слова! Явно имат нов маркетингов мениджър ;-)

 • turin, март 9th, 2007, 7:30 pm


  При превода се е загубила част от нагласата на текста, на английски си стои много по-намясто. И въпреки това е манияшко. Много. Евала!

 • Eti, март 13th, 2007, 12:56 am


  Eeeeee, мед ми капе на сърцето:)))

 • ves:), декември 15th, 2007, 12:47 am


  От днес и аз съм в клуба на Пентакс и съм страшно доволна от резултатите до този момент :)))

 • george, декември 15th, 2007, 9:04 am


  честито :)

  то като гледам лимитед и панкейк серията им, такива едни ювелирни… и на мен ми иде да си купя :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field