затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

сигурно ако проверя в търсенето винаги по това време на годината се оплаквам от многото работа. въпреки, че точно тази година съм по-организиран въпреки повечето задачи пред мен. не знам на какво се дължи. разбира се това не променя как гадно ми се сляха двете работни седмици без почивен ден. всъщност събота ми беше почивния ден, но носих мъничко работа и поработих в къщи, въпреки липсата на креативност. затова пък в неделя свърших повечко работа в офиса. ето днес сме вече вторник. оглеждам се вече за петъка. че събота и неделя е твърде вероятно да се случи същата история. понеделника бях решил да доизснимам останалите около пет кадъра в реалата, но не се получи. навярно ще го направя тази сутрин след няколко часа сън. нямам търпение да видя кадрите от стрийта.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
март 13th, 2007
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field