затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

изтикахме финансовото приключване. много работа ми се събра тия месеци. дори позарязах малко снимането, но просто нямаше друг вариант. ужасно съм уморен, ама почивка най-рано след седмица. при това под формата на без допълнителна работа, отколкото почивен ден. а отпуска навярно ще имам тази година, макар и само около седмица. все е нещо. последните три години си угаждам за по няколко дни и за щастие и тази година ще си угодя, въпреки че беше под въпрос.

слушам лайв концерта на дайдо
http://livedvd.dido.co.uk/Didoplayer.html
решил съм да си го купя това двд+сд, ама по-нататък. като намеря кой да ми го достави до бг. като гледам е на сони и бм, та може и да го има легално из магазините. ще видим тая работа. този диск много ми харесва, акустичните версии на повечето песни са ми повече по вкуса, отколкото студийните такива.

след седмица ще изляза от асоциалния статус и ще почна системно да отговарям на писмата, на които не съм успял, както и да отговарям на команди в айсекюто (това го обещавам като правя калъч с пръсти за всеки случай. не обичам да обещавам невъзможни неща. по принцип.). прави ми се и варненски стрийт. с жоро нарушихме малко традицията, но ще трябва да се възвърне. още повече ме чака прилагането на агресивна клиентска стратегия. ще имам нужда от повече почивка. :D

изключително приятно съм изненадан от creative media source 5. не бях ъпдейтвал откак взех аудиджитата. новия плейър е нищо повече като интерфейс, дори са скрили важни бутони (запазих си инсталиран и предния). но! вече поддържа .ogg формата. жалко че не си пазя мейлите преди време като си купих първия creative live! във варна бях писал мейл до поддръжката на креатив с въпроса защо и кога евентуално ще поддържат ogg vorbis формата, все пак нормалните звукови карти струваха по 7-15$ (без да броим вградените по дъното), а това струваше 150$. отговора на съпорта беше какво и това ogg? че им пращах линкове до официалния сайт и разбира се получих отговор, че засега не се предвижда поддръжка. кога ще има, не можел да каже дали изобщо ще има. вече има. хепи съм дето се вика.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
април 1st, 2007
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field