затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

хубаво е в петък, въпреки че ще имам утре целия ден кажи-речи да работя. но какво пък, затова ще си угодя да се наспя тази нощ, че предните няколко нощи работих до късно по един страничен проект. ще си хъркам сладко и няма да ставам рано да карам малкия на училище. а в неделя ще си угодя като именник. тази седмица явно няма да успея уикенда да си открадна няколко часа за снимане. че и днес забравих да взема двете филмчета, които оставих вчера да се проявяват и сканират – единия с няколко тестови кадъра на един макро такумар, и мисля един-два от цайса на помстар 80/1.9. останалото трябва да са малко кадри от костенец и малко стрийт с жорката от предната седмица.

днес попаднах на доста интересни мини анимации на студио ака, които могат да бъдат открити тука. особено ме изкефи баскетбола и сентенцията към него.

случайно разбрах и че един от таз-годишните ми любимци atb е издал преди няколко дни нов албум, който е просто много много кефещ. албумът се казва trilogy и доказано добре се отразява и на чакането по светофари в края на работния ден. това ще се слуша тия дни.

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field