затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

брей че хубав новия a state of trance. ще взема да си го запиша за колата за слушане. тези дни послушах малко without temptation, които наистина малко бият на nightwish, дори на моменти в гласа усещам и все едно аха слушам делериум. разбира се различни са и от двете групи. имат приятни неща. но след малко asot се качва на айпода и на дискове за колата и ще се слуша тези дни. а все не ми остава време да си купя кабелче да си пускам айпода на плейъра в колата. може би утре. тези дни се начетох на глупости за обективи и за какво ли не. направо съм на мнение, че щом човек се оставя да бъде подведен със субективно мнение без да е направил всичко възможно да провери нещата, то сам си е виновен. и най-често времето загубено в убеждаване не си струва.

последните няколко седмици времето не ми стига за нищо. направо дните ми се изнизват като на бързи обороти пред очите. а днес ходих точно два пъти до морето… сутринта преди работа. и на обяд до морска гара. пийнах кафенце и количка гледайки морето. после съвсем забравих къде се намирам и какво още имам да отмятам.

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field