затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

последните две седмици уикенда не ми стига по никакъв начин. имам чувството, че съм работил три седмици поне, при това без почивка. тази седмица като изтикам по-спешните задачи ще си дам два-три дни в по-спокоен ритъм. тази седмица поне успях да си открадна час и нещо на морска гара, която въпреки че все още изглежда ей така в достъпа до най-хубавата си част

е все още едно страхотно отпускащо място във варна, на което продължавам да ходя с удоволвствие. мисля си обаче … че я предпочитам без всичките тия яхти там, както и бъдещите, които ще заемат мястото си след като се разшири кея. не ми идва успокояващо и това, че скоро ще си имаме втори платноход, освен калиакра (без повече подробности).

мисля си още, че не съм качвал в портфолио секцията си бая фотографии, но пусто все не остава време. трябва ми някой да ми поддържа портфолио сайта и да ми качва новите неща там. не бих отказал и да диктувам на някой като се сетя да ми логва в блога каквото искам :D за това, някой да ми пише в кюто от мое име пък никак не бих отказал. още повече преди два дни правих доста генерална чистка и останаха супер малко контакти в него.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 9th, 2007
| публикувано в Ефирно Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field