затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

по новините казаха, че е починал сергей антонов. сам в дома си. и по всяка вероятност се е случило преди няколко дни, според медиите. доколкото помня из пресата като съм срещал се бяха сетили за него преди няколко правителства и му отпуснаха напълно „заслужена“ пенсия от около двеста лева. нямам спомени да са му подарили апартамент или пълен цикъл осигуровки. от мтел дали са му подарили пликче с пари? или някоя нокия за два бона. аман от фалш. и жалко за човека.. само той си е знаел какво е преживял и как никога не е признал да е извършил това, в което са го обвинили. сега сигурно не е сам. и се надявам да е на по-добро място.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
август 2nd, 2007
| публикувано в Ефирно Коментари (2)

Коментари

  • wanted, август 9th, 2007, 12:18 am


    Помня, щото и аз като тебе съм старец :P
    Винаги ми е било жал за човечеца. Да не говорим, че дори да беше виновен, пак щях да му симпатизирам. Също ме е яд, че този атентат беше неуспешен.
    Пича винаги ми е навявал силно 70тарско усещане и може би затова имам слабост към него.

  • george, август 9th, 2007, 9:21 am


    ами скивай като съпоставиш нещата със сегашното положение, колко жалко изглежда… направо нямам думи

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field