затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

все по-трудно издържам бръмченето на компютъра ми. главната психоатака е от захранването (то и няма откъде другаде да е), хем не е от най-обикновените. миналата година го сменях уж с някво с ролкови вентилатори… проблема дефакто назря след като подмених старата дървена дограма в апартамента с pvc. сега промишления шум остава изолиран навън, и особено късно вечер, когато често това е от малкото шумове в стаята… направо не се издържа. преди сякаш по-малко се чуваше. на път съм да полудея.

Като се замисля от години единствените кутии, които съм виждал да не шумят бяха и се надявам да си остават и до днес тия на exco. затова днес отидох в еxco и си поръчах кутия за 120 долара, която съвсем вежливо ще ми сглобят от не особено претенциозна кутия около среден клас, вентилатор Intel оригинален и някакво скъпарско захранване нойслес. големи перки, бавни обороти и т.н. ако пак бръмчи ще го продам и ще си купя лаптоп!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
април 1st, 2004
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field